Phatform id not working

Technical issues and help in: forum registration/posting, account creation/confirmation, platforms and licenses issues.

Moderator: Oleg

James Waugh

Phatform id not working

Post by James Waugh »

Hey Oleg, having same issue as above. Got a new license and Zmodeler website just kicks me out. Platform ID is the same. Please help.Thanks
User avatar
Oleg
Site Admin
Posts: 11668
Joined: Fri Feb 06, 2004 3:54 am
Contact:

Re: Phatform id not working

Post by Oleg »

In most of cases this issue gets resolved on a second day. If it's still not get activating properly, specify your account name please.
James Waugh

Re: Phatform id not working

Post by James Waugh »

Oleg,

Having major issues. Account is James Waugh.
Platform ID is 9LF6Q-MA but will not save in my computers.
Have tried multiple times. Honestly really mad. Am currently mid way through a project and cant do anything.
Losing days on my PAID subscription because of this issue. Please fix ASAP.
RogerioShelby

Re: Phatform id not working

Post by RogerioShelby »

Hey Oleg, having same issue as above a license, dont validate, vefification failed. Please help.Thanks
name account RogerioShelby
User avatar
Oleg
Site Admin
Posts: 11668
Joined: Fri Feb 06, 2004 3:54 am
Contact:

Re: Phatform id not working

Post by Oleg »

Your license key is OK. Your platform ID is allowed to log in but has never did so. Assign password onto your platform again to refresh settings; specify your account name and platform password in ZModeler again to refresh settings. press oK and restart ZModeler as Administrator.
Post Reply