Assigning license logs me out

Technical issues and help in: forum registration/posting, account creation/confirmation, platforms and licenses issues.

Moderator: Oleg

lawdy
Posts: 29
Joined: Wed Mar 08, 2017 11:19 am

Assigning license logs me out

Post by lawdy »

Hello,

So i just bought a new license and when I'm at the ZModeler3 Account Management > My licenses, I select my license and my target platform, but when I click Apply it just logs me out of the website.
It works if I assign the trail license, but the 30-day just logs me out.
I've done this 1000 times before I don't understand what the problem is. Help would be appreciated.
User avatar
Oleg
Site Admin
Posts: 11139
Joined: Fri Feb 06, 2004 3:54 am
Contact:

Re: Assigning license logs me out

Post by Oleg »

It happens from time to time on some platform IDs. I was unable to reproduce this issue on all my platform IDs and can't find the source of this issue at license server. The problem is rarely seen on licenses with 60 and more days on it, so it is advised to use at least 60 or 90 days license (and do not revoke it) if you ever faced this type of problem with your platform ID.
ademirsott
Posts: 6
Joined: Fri Dec 06, 2019 4:19 pm

Re: Assigning license logs me out

Post by ademirsott »

estou com o mesmo problema !!!
User avatar
Oleg
Site Admin
Posts: 11139
Joined: Fri Feb 06, 2004 3:54 am
Contact:

Re: Assigning license logs me out

Post by Oleg »

Make sure your web account pages are not translated by web browser, it should be in English.
poopzmodel

Re: Assigning license logs me out

Post by poopzmodel »

Same problem here, logs me out when trying to activate a license?!
User avatar
Oleg
Site Admin
Posts: 11139
Joined: Fri Feb 06, 2004 3:54 am
Contact:

Re: Assigning license logs me out

Post by Oleg »

poopzmodel wrote: Sat Mar 13, 2021 12:37 pm Same problem here, logs me out when trying to activate a license?!
give it a try again.
ZeLdA

Re: Assigning license logs me out

Post by ZeLdA »

Same problem here '-', instantly logged out when I want to activate my licence..
User avatar
Oleg
Site Admin
Posts: 11139
Joined: Fri Feb 06, 2004 3:54 am
Contact:

Re: Assigning license logs me out

Post by Oleg »

ZeLdA wrote: Fri Apr 02, 2021 4:53 am Same problem here '-', instantly logged out when I want to activate my licence..
give it a try again.
Zlatan

Re: Assigning license logs me out

Post by Zlatan »

Estou com esse problema, alguma solução?
Numbers

Re: Assigning license logs me out

Post by Numbers »

ive got the same prolem aswell press validate and insa logs me out
User avatar
Oleg
Site Admin
Posts: 11139
Joined: Fri Feb 06, 2004 3:54 am
Contact:

Re: Assigning license logs me out

Post by Oleg »

Numbers wrote: Sun Jun 20, 2021 8:59 am ive got the same prolem aswell press validate and insa logs me out
Your license and platform ID are both OK. I've set your license to 32 days, give it a try again. Note, your license key could have +/- 2 days of it now, so license server can generate license key for 30-34 days. Any license key in this range is correct and should install and work fine in ZModeler.
h.bergstrom95

Re: Assigning license logs me out

Post by h.bergstrom95 »

Hello! I just purchased a license, but as soon as I assign it to the platform ID I get logged out. Help with this, please? :/
Post Reply