Search found 8 matches

by Vast805
Mon Nov 22, 2021 2:38 pm
Forum: Tech support (forum, account, licenses)
Topic: Zmodeler3 is running slow when files are loaded
Replies: 10
Views: 955

Re: Zmodeler3 is running slow when files are loaded

Tried that still having the deley, sorry about this
by Vast805
Sun Nov 21, 2021 8:50 pm
Forum: Tech support (forum, account, licenses)
Topic: Zmodeler3 is running slow when files are loaded
Replies: 10
Views: 955

Re: Zmodeler3 is running slow when files are loaded

whats weird is its only the 3d viewports that lag/delayed
by Vast805
Sun Nov 21, 2021 8:28 pm
Forum: Tech support (forum, account, licenses)
Topic: Zmodeler3 is running slow when files are loaded
Replies: 10
Views: 955

Re: Zmodeler3 is running slow when files are loaded

I checked those all are ok not any unused textures, no animations and no extra materials
by Vast805
Sun Nov 21, 2021 11:26 am
Forum: Tech support (forum, account, licenses)
Topic: Zmodeler3 is running slow when files are loaded
Replies: 10
Views: 955

Re: Zmodeler3 is running slow when files are loaded

no, I'm on a desktop, and it's using the hardware setting still having the issue.
by Vast805
Sun Nov 21, 2021 10:46 am
Forum: Tech support (forum, account, licenses)
Topic: Zmodeler3 is running slow when files are loaded
Replies: 10
Views: 955

Re: Zmodeler3 is running slow when files are loaded

I would but I'm not too sure how to do that, the whole vehicle together is only around 100k polys which is usually well within my computer limits I've also tried files around 1k and it has the same issue.
by Vast805
Sat Nov 20, 2021 5:54 pm
Forum: Tech support (forum, account, licenses)
Topic: Zmodeler3 is running slow when files are loaded
Replies: 10
Views: 955

Zmodeler3 is running slow when files are loaded

So I've been experiencing a strange issue lately, when I open zmod it runs fine and smooth but when I open up a vehicle it makes it super laggy and slow to use. I basically can't use it, so is there anything that would make it run fine again. my system specs are 1060 ti 6gb 24 gb of ram i5 10 gen 50...
by Vast805
Fri Nov 19, 2021 10:54 pm
Forum: Tech support (forum, account, licenses)
Topic: Logging out after trying to activate new license
Replies: 14
Views: 1787

Re: Logging out after trying to activate new license

what do you mean by account detail, I made a forum account if that is what you mean, but my User Account is Pointless Ghost