Assigning license logs me out

Post a reply

Smilies
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:

BBCode is ON
[img] is ON
[flash] is OFF
[url] is ON
Smilies are ON

Topic review
   

Expand view Topic review: Assigning license logs me out

Re: Assigning license logs me out

by Oleg » Wed Jun 09, 2021 4:20 am

nixysOne wrote: Tue Jun 08, 2021 12:45 am Same problem, 30 days license.
I've checked your license - give it a try again.

Re: Assigning license logs me out

by nixysOne » Tue Jun 08, 2021 12:45 am

Same problem, 30 days license.

Re: Assigning license logs me out

by 7urnner » Mon Jun 07, 2021 12:29 am

I am also currently facing this issue, any way to fix it?

Re: Assigning license logs me out

by Zlatan » Mon Jun 07, 2021 12:10 am

Estou com esse problema, alguma solução?

Re: Assigning license logs me out

by Oleg » Fri Apr 02, 2021 10:21 am

ZeLdA wrote: Fri Apr 02, 2021 4:53 am Same problem here '-', instantly logged out when I want to activate my licence..
give it a try again.

Re: Assigning license logs me out

by ZeLdA » Fri Apr 02, 2021 4:53 am

Same problem here '-', instantly logged out when I want to activate my licence..

Re: Assigning license logs me out

by Oleg » Sun Mar 14, 2021 7:26 am

poopzmodel wrote: Sat Mar 13, 2021 12:37 pm Same problem here, logs me out when trying to activate a license?!
give it a try again.

Re: Assigning license logs me out

by poopzmodel » Sat Mar 13, 2021 12:37 pm

Same problem here, logs me out when trying to activate a license?!

Re: Assigning license logs me out

by Oleg » Thu Mar 12, 2020 8:35 am

Make sure your web account pages are not translated by web browser, it should be in English.

Re: Assigning license logs me out

by ademirsott » Thu Mar 12, 2020 6:59 am

estou com o mesmo problema !!!

Re: Assigning license logs me out

by Oleg » Wed Jan 29, 2020 8:52 am

It happens from time to time on some platform IDs. I was unable to reproduce this issue on all my platform IDs and can't find the source of this issue at license server. The problem is rarely seen on licenses with 60 and more days on it, so it is advised to use at least 60 or 90 days license (and do not revoke it) if you ever faced this type of problem with your platform ID.

Assigning license logs me out

by lawdy » Tue Jan 28, 2020 12:05 pm

Hello,

So i just bought a new license and when I'm at the ZModeler3 Account Management > My licenses, I select my license and my target platform, but when I click Apply it just logs me out of the website.
It works if I assign the trail license, but the 30-day just logs me out.
I've done this 1000 times before I don't understand what the problem is. Help would be appreciated.

Top