Model is wrecked upon import.

Report about ZModeler2 bugs here and only here.

Moderators: Oleg, _RicH_

Model is wrecked upon import.

Postby TeDD » Mon Sep 05, 2016 8:00 pm

Hi,

My friend has made a vehicle with Zmodeler for GTA:SA, and since I am wanting to learn from him he sent me his unlocked Police car for me to look at. However, when I import to Zmodeler2, the model is basically destroyed. This problem also persists with various GTAIV models. There doesn't seem to be a pattern, it's kind of random. Either a model will or won't work, 50/50 chance basically :P

Any ideas? thanks :D
TeDD
 
Posts: 2
Joined: Wed Jun 08, 2016 12:57 am

Re: Model is wrecked upon import.

Postby TeDD » Mon Sep 05, 2016 8:01 pm

https://gyazo.com/9768d58fdf95de5c2a0a47d85ffa680a - this is the problem. It's a 2010 Ford Taurus SHO from Forza I think.
TeDD
 
Posts: 2
Joined: Wed Jun 08, 2016 12:57 am

Re: Model is wrecked upon import.

Postby Oleg » Tue Sep 06, 2016 11:56 am

It appears to be a 64K vertices limit per object. The vehicle was probably exported with some other tool than ZModeler and exceeds this limitation.
User avatar
Oleg
Site Admin
 
Posts: 7643
Joined: Fri Feb 06, 2004 3:54 am

Re: Model is wrecked upon import.

Postby Guest » Tue Sep 06, 2016 8:52 pm

Thanks for the reply Oleg.

This vehicle works in game and the .dff file works for him when he imports it and all that jazz.
Guest
 


Return to Bugs report

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron