cant activate zmodeler 2 code

Report about ZModeler2 bugs here and only here.

Moderators: Oleg, _RicH_

cant activate zmodeler 2 code

Postby Guest » Tue Mar 22, 2016 4:24 pm

In the instructions to activate your code it says to hold down shift to open the menu but when I do that nothing happens.
Guest
 

Re: cant activate zmodeler 2 code

Postby Oleg » Wed Mar 23, 2016 2:13 am

it is stated to copy your license key first (select text and press "Ctrl + C"). Then press an hold Shift key (nothing will open, just keep holding the key) and pick with mouse Help->About. A regular About window will appear and in 2-3 seconds a message "Please Restart ZModeler" will appear in it. you can release Shift key and restart ZM then.
User avatar
Oleg
Site Admin
 
Posts: 7635
Joined: Fri Feb 06, 2004 3:54 am

Re: cant activate zmodeler 2 code

Postby Guest » Mon Aug 28, 2017 9:17 am

Cannot activate, copy code then hold shift open about but after everything stucks and no reaction.
I have windows 10 64bit maybe thats the problem. Hope u can help.
Thanks in advance
Guest
 

Re: cant activate zmodeler 2 code

Postby Oleg » Tue Aug 29, 2017 3:26 am

write me back to oleg - at - zmodeler2 dot com with your license key I'll check it. there might be something wrong with license key itself.
User avatar
Oleg
Site Admin
 
Posts: 7635
Joined: Fri Feb 06, 2004 3:54 am


Return to Bugs report

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest