Zmodeler .o3d file problem

Technical issues and help in: forum registration/posting, account creation/confirmation, platforms and licenses issues.

Moderator: Oleg

Zmodeler .o3d file problem

Postby istenfasza » Fri Mar 11, 2016 9:49 pm

Hello!

I have a problem with the Zmodeler 3.1.2.I want to modding a bus in OMSI2,the zmodeler 3.1.2 is can handle the .o3d files,but when i want to import an .o3d file,i cant import because i cant click on the "import" button when i choose an o3d file(http://kepfeltoltes.hu/160312/452067297 ... es.hu_.png).I converted the .o3d file to .3ds,i imported into zmodeler 3.1.2,but nothing happens.The zmodeler has been registred.What should i do?
Sorry for my bad english
istenfasza
 
Posts: 2
Joined: Fri Mar 11, 2016 9:35 pm

Re: Zmodeler .o3d file problem

Postby Oleg » Fri Mar 11, 2016 11:42 pm

Hello. OMSI developer has prohibited to import .o3d files into ZModeler. ZModeler will import only .o3d files that were previously exported from ZModeler. It will not allow to import original .o3d files or files created by another tool.
User avatar
Oleg
Site Admin
 
Posts: 7630
Joined: Fri Feb 06, 2004 3:54 am

Re: Zmodeler .o3d file problem

Postby istenfasza » Sat Mar 12, 2016 12:17 am

So i have to convert the o3d file(s) to another extension?Like i said,i tried to convert the o3d files to .3ds,but when i wanted to import the converted file into the zmodeler,nothing has happend.Is there another way to edit .o3d files?
istenfasza
 
Posts: 2
Joined: Fri Mar 11, 2016 9:35 pm

Re: Zmodeler .o3d file problem

Postby Oleg » Sat Mar 12, 2016 1:00 am

I think converting .o3d into intermediate format is the proper way. you just have to be sure everything was actually converted (the result .3ds file should be about the same size as original .o3d).
User avatar
Oleg
Site Admin
 
Posts: 7630
Joined: Fri Feb 06, 2004 3:54 am


Return to Tech support (forum, account, licenses)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest