Graphic error

SCS Software ATS and ETS2 editing using ZModeler3 filter. Models, Materials, Animation.

Moderators: Oleg, _RicH_

Re: Graphic error

Postby rdm0000 » Sun Oct 29, 2017 1:42 am

Oleg wrote:what do you do exactly with this tool? what options do you apply or choose there?


I did not do anything.
it's the tool that did everything,
it reset the driver of my graphics card and something else like restoring defaut setting, repairing apps ...
rdm0000
 
Posts: 17
Joined: Tue Jul 25, 2017 5:20 am

Re: Graphic error

Postby Reinhard » Mon Oct 30, 2017 5:53 am

It has no options or settings. Kind of point and shoot.
User avatar
Reinhard
Beginner
 
Posts: 274
Joined: Tue Sep 15, 2009 10:38 am
Location: Berlin, Germany

Re: Graphic error

Postby ramrod » Mon Nov 06, 2017 8:43 pm

Unfortunately that tool didnt help fix it for me. The only thing I can do is revert back to older drivers, which is annoying because I have to reinstall the new one to get some decent fps in some new games.
ramrod
 
Posts: 1
Joined: Thu Oct 12, 2017 7:08 pm

Previous

Return to ATS and ETS2 by SCS Software

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest