Default variants error

SCS Software ATS and ETS2 editing using ZModeler3 filter. Models, Materials, Animation.

Moderators: Oleg, _RicH_

Default variants error

Postby AdReis » Sat Apr 22, 2017 12:21 am

Accessories with invisible parts when exported in Default variants.
ZModeler 3.1.4 (build 1142)

Waiting for solution. Thank you.
AdReis
 
Posts: 2
Joined: Wed Jul 31, 2013 7:15 am

Re: Default variants error

Postby Oleg » Sat Apr 22, 2017 2:47 am

all scene branches/groups should be converted to compound objects. Even if you don't have variants, convert to compound (a compound will display "Default" variant in a list when you pick such an object). These branches/groups will get exported as visible, otherwise - invisible. This is a specific changes for prefabs export (that allows different variants of geometry that should be invisible and turns on/off by game script) and also applies to trailer's heel_up / heel_down nodes that game turns on/off automatically.
User avatar
Oleg
Site Admin
 
Posts: 7768
Joined: Fri Feb 06, 2004 3:54 am

Re: Default variants error

Postby AdReis » Sat Apr 22, 2017 5:13 am

Ok, now I understand, thank you very much! :D
AdReis
 
Posts: 2
Joined: Wed Jul 31, 2013 7:15 am


Return to ATS and ETS2 by SCS Software

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest