adding a new acc to truck

SCS Software ATS and ETS2 editing using ZModeler3 filter. Models, Materials, Animation.

Moderators: Oleg, _RicH_

adding a new acc to truck

Postby madoyaghi » Thu Feb 23, 2017 11:44 am

Hey there i know u guys told me how to before but i forgot lol , and the topic was removed i know i have to export default variants but i for the rotation part its showing up sides ways and messed up can u just walk me throw one more time thanks .
madoyaghi
 
Posts: 6
Joined: Thu Feb 11, 2016 3:23 pm

Re: adding a new acc to truck

Postby Oleg » Fri Feb 24, 2017 10:58 am

If i'm not mistaken, an accessory model (geometry) should be rotated 180 on world Y (up) axis before you export. in game it will get rotated again and will be placed properly.

exporting with "default variants" will force an exporter to ignore state/variants configured in scene and export only Default visual variant and only Default paint look.

In particular, if you need only Default visual look and several paint variants (chrome, paint, carbon), using "Default variants" option on export is wrong scenario.
User avatar
Oleg
Site Admin
 
Posts: 7451
Joined: Fri Feb 06, 2004 3:54 am


Return to ATS and ETS2 by SCS Software

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest