Master node screw up

SCS Software ATS and ETS2 editing using ZModeler3 filter. Models, Materials, Animation.

Moderators: Oleg, _RicH_

Master node screw up

Postby BrianC » Mon Feb 20, 2017 10:07 am

Can anyone tell me how to fix the Master node on a truck.
The screenshots below show what is happening with the truck.
Image
Image
BrianC
 
Posts: 6
Joined: Fri Aug 26, 2016 2:41 pm

Re: Master node screw up

Postby Oleg » Mon Feb 20, 2017 12:54 pm

the location of dummy node(s) should always be at 0,0,0 point: this applies to a dummy node "truck" and its direct children ("cab_a", "chs_***" and like this). If I'm not mistaken, geometry objects inside group-dummies should also use position 0,0,0.

you can use Display\Local axes\Reset to world on all those objects I talk about: you can use Alt+click on [v] icon in hierarchy view on these objects, then toggle off "Auto" mode in the bottom of ZModeler window, pick Display\Local axes -> expand options window. toggle "Both" mode + "keep object" -> pick "Reset to world" tool and click in any viewport to apply tool.
User avatar
Oleg
Site Admin
 
Posts: 7763
Joined: Fri Feb 06, 2004 3:54 am

Re: Master node screw up

Postby BrianC » Tue Feb 21, 2017 9:29 am

Thank you sir. I will give it a try
BrianC
 
Posts: 6
Joined: Fri Aug 26, 2016 2:41 pm

Re: Master node screw up

Postby BrianC » Thu Feb 23, 2017 10:18 am

Ok.
The outside camera is fixed.
But the interior camera is still messed up.
Sceen below.
Image
BrianC
 
Posts: 6
Joined: Fri Aug 26, 2016 2:41 pm


Return to ATS and ETS2 by SCS Software

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest