Ajuda para exportar no Zmodeler3

SCS Software ATS and ETS2 editing using ZModeler3 filter. Models, Materials, Animation.

Moderators: Oleg, _RicH_

Ajuda para exportar no Zmodeler3

Postby WesleyJs » Sun Feb 05, 2017 1:42 pm

Estou com problema para exportar alguns trucks para o ETS2,
o zm esta juntando peças que tem o mesmo material e no jogo aparece tudo deformada como faço para tira a opção de atachar peças com a mesma textura.
WesleyJs
 
Posts: 6
Joined: Tue Nov 15, 2016 3:20 am

Re: Ajuda para exportar no Zmodeler3

Postby Oleg » Sun Feb 05, 2017 10:45 pm

You should split model to more groups in hierarchy, like this:

old:
truck -> cabin -> part1, part2, part3....part100
(Part1+2+3... will get merged together(

new:
truck ->
cabin_1 -> part1+part2+part3
cabin_2 -> part4+part5+...
...

cabin_1 and cabin_2 could have the same states assigned, so they both could be for "Variant A", no problem.
User avatar
Oleg
Site Admin
 
Posts: 7398
Joined: Fri Feb 06, 2004 3:54 am


Return to ATS and ETS2 by SCS Software

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests