Again a new platform ID...

Troubleshooting and guides for managing your ZModeler3 account and licenses.

Moderator: Oleg

Again a new platform ID...

Postby Trucker98 » Fri Jul 21, 2017 12:17 am

Hello Oleg,

today I wanted to do some modding after one week aus pause.

And I saw, that I have no license activated in my Zmodeler. So I checked it and recognized, that I got again a new platform ID. I knew the new routine, which generates these IDs, but I think I got a new one because I´ve updatet my BIOS.

I have a Ryzen Processor in my RIG, so it is needed to update the BIOS regulary.

Normaly no Problem, but I can´t revoke my 1-year license from the old platform. Can you say me why or revoke it for me or something else? For now I am using the trial-license you get with a new platform, because I need to work with the Zmod now.

Thanks for all!
Trucker98
 
Posts: 34
Joined: Fri Jul 04, 2014 12:36 pm

Re: Again a new platform ID...

Postby Oleg » Fri Jul 21, 2017 12:28 am

upgrading bios will definitively give new platform ID. You can remove/blacklist your old platform ID and your license will get revoked automatically; then submit your new platform ID and activate license again.
User avatar
Oleg
Site Admin
 
Posts: 7765
Joined: Fri Feb 06, 2004 3:54 am

Re: Again a new platform ID...

Postby Trucker98 » Fri Jul 21, 2017 1:06 am

Thank you very much.

I didn´t know that the license get automaticly revoked, when I blacklist the old platform.

But now it´s working again!
Trucker98
 
Posts: 34
Joined: Fri Jul 04, 2014 12:36 pm


Return to ZModeler3 Account and Licenses

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest