Unable to validate

Troubleshooting and guides for managing your ZModeler3 account and licenses.

Moderator: Oleg

Unable to validate

Postby plykkegaard » Sat Feb 07, 2015 1:59 am

Hi Oleg

I have a problem with the license validation

[EDIT] Make sure you don't have an extra copy running,arghh
User avatar
plykkegaard
 
Posts: 61
Joined: Sun Dec 07, 2014 12:56 pm
Location: Denmark

Re: Unable to validate

Postby Oleg » Sat Feb 07, 2015 7:14 am

Just in case: If you need two copies of ZModeler running, put them into different folders and start from different folders.
User avatar
Oleg
Site Admin
 
Posts: 7643
Joined: Fri Feb 06, 2004 3:54 am

Re: Unable to validate

Postby plykkegaard » Sat Feb 07, 2015 7:27 am

Same license (same PC)?
Sometimes i'd be nice to be able to check settings for imported game models versus my own new models created from scratch
User avatar
plykkegaard
 
Posts: 61
Joined: Sun Dec 07, 2014 12:56 pm
Location: Denmark

Re: Unable to validate

Postby Reinhard » Sat Feb 07, 2015 8:48 am

Yes, on same PC, I'm doing that all the time.

Just be aware that any change to Zmodeler internal settings will be local because all Zmodeler files will exist twice. And a small hint: If you apply Zmodeler updates, with auto-update, be sure that then there is only one Zmodeler running. Otherwise the update will be offered and installed again and again. You would have to update both Zmodeler installations, in sequence, of course. Or simple overwrite the other directory with the updated one.
User avatar
Reinhard
Beginner
 
Posts: 271
Joined: Tue Sep 15, 2009 10:38 am
Location: Berlin, Germany

Re: Unable to validate

Postby plykkegaard » Sat Feb 07, 2015 8:56 am

Thnks Reinhard ;-)
User avatar
plykkegaard
 
Posts: 61
Joined: Sun Dec 07, 2014 12:56 pm
Location: Denmark

Re: Unable to validate

Postby Oleg » Sat Feb 07, 2015 9:31 am

Technical background: updates are downloaded, but not installed while ZModeler3.exe process is running. When you close ZModeler to let it install updates, an installing utility will wait for zmodeler3.exe process to finish prior to copy/replace files. If you run two copies of ZModeler, this will not happen and updates are not installed.
User avatar
Oleg
Site Admin
 
Posts: 7643
Joined: Fri Feb 06, 2004 3:54 am


Return to ZModeler3 Account and Licenses

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests