Car texture problem

GTA San Andreas and GTA Vice City discussion.

Moderators: Oleg, _RicH_

Car texture problem

Postby Osh77 » Mon Jul 31, 2017 6:46 pm

Hey guys,so I converted this car from V to IV and I did everything right shaders,collisions,dummies,etc...

But when I spawn it in game the model spawns with Niko in it but the car is invisible. Did I do something wrong with the shaders or is it the model?
I really could use the help,I would really appreciate it!

Thanks
Osh77
 
Posts: 3
Joined: Mon Feb 20, 2017 1:39 pm

Re: Car texture problem

Postby Oleg » Wed Aug 02, 2017 3:29 am

you should post a screenshot from in-game and screenshot from zmodeler. also a screenshot of hierarchy view is a must. do you get any error/warning messages in a Messaging window when exporting?
User avatar
Oleg
Site Admin
 
Posts: 7845
Joined: Fri Feb 06, 2004 3:54 am

Re: Car texture problem

Postby Osh77 » Wed Aug 02, 2017 3:07 pm

Screenshot (16).png
ZMOD 4

Screenshot (37).png
ZMOD 3

Screenshot (27).png
ZMOD 2

Screenshot (15).png
ZMOD


I'll have to get in game picks later basically it's just niko sitting in the ambo like he would usually do and the car and textures are invisible
Osh77
 
Posts: 3
Joined: Mon Feb 20, 2017 1:39 pm

Re: Car texture problem

Postby Osh77 » Wed Aug 02, 2017 3:07 pm

Oleg wrote:you should post a screenshot from in-game and screenshot from zmodeler. also a screenshot of hierarchy view is a must. do you get any error/warning messages in a Messaging window when exporting?


Here are the pics
Osh77
 
Posts: 3
Joined: Mon Feb 20, 2017 1:39 pm


Return to Grand Theft Auto

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests